NYIP

joi, 14 octombrie 2010

OARE PÂNĂ UNDE VOR MERGE?325,400,550,723,650, ... numere care pentru unii ar insemna un sir la care din instinct ar incerca sa-i gasească o logică străduindu-se să afle regula constituirii.
Ele insă reprezintă salariile românilor de azi. Și nu sunt în euro ci în lei .. acest leu jerpelit de vremuri și dijmuit până la ultimul bănuț de PUTERE.
Oare cum poate un umflat din conducerea țării, care se lăfăie în mașini luxoase și adevărate palate, să hotărască soarta unui întreg popor?! Cu o halcă de ceafă în furculiță se uită de sus la noi încălcându-ne și călcându-ne în picioare cel mai elementar drept: ACELA LA VIAȚĂ!!!

Nu mai e vorba de vise, de speranțe în aceste momente! Se pune problema legii junglei, acela de a reuși să trăiești, să prinzi ziua de mâine. Bătrâni umiliți de acești nesimțiți ai zilelor noastre, "aleșii poporului" cum le place să se autodefinească, salariați aduși la ultimul stadiu al subzistenței, părinți uitându-se neajutorați în ochii copiilor neștiind dacă mâine vor mai avea ce să le pună pe masă, spitale și școli în mizerie ... toate acestea definesc o Românie distrusă de o hoție fără limite, adusă la nivel de lege cu puteri nelimitate în jecmănirea până la scoarță a poporului de rând.
Oare cât vom mai răbda furtul și înșelătoria la care suntem supuși, martori neputincioși ai "jocului" nesimțirii dus pe pielea noastră???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu