NYIP

vineri, 13 ianuarie 2012

Bill Cosby - " ...sunt sătul"

Bill Cosby: "Am 74 de ani si sunt satul"
(Bill Cosby - unul din cei mai mari actori americani in viata: http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Cosby)


(http://starescapes.ning.com/profiles/blogs/bill-cosby-to-receive-mark)
Am 74 de ani. Am lucrat din greu de la 17 ani, in afara de o scurta perioada de timp, in anii "50, cand am fost in armata. In afara de perioadele cand am fost bolnav, am lucrat 50 de ore pe saptamana si nu mi-am luat concedii de boala timp de 40 de ani. Am reusit sa castig salarii rezonabile dar n-am avut mosteniri si prin urmare a trebuit sa lucrez ca sa ajung la ceea ce am acum. Avand in vedere ce se intampla in economie, pensionarea mea se pare ca a fost o idee proasta si sunt satul. Foarte satul.
Sunt satul sa mi se tot spuna ca trebuie sa "ajut financiar" persoanele care nu au etica muncii pe care o urmez eu. Sunt satul sa mi se tot spuna ca Guvernul va lua din banii pe care ii castig - prin forta, daca e necesar - si ii va da oamenilor prea lenesi ca sa castige bani.
Sunt satul sa mi se tot spuna ca Islamul e "Religia Pacii" cand in fiecare zi pot citi zeci de relatari cu musulmani care isi omoara surorile, sotiile si fiicele pentru "onoarea" familiei; sau despre musulmani care manifesteaza violent pentru cea mai mica ofensa; sau despre musulmani care omoara crestini si evrei fiindca nu-s "credinciosi adevarati"; sau despre musulmani care ard scolile de fete; sau despre musulmani care omoara cu pietre victimele violurilor, pe care le considera "adultere"; sau despre musulmanii care le taie fetitelor mici clitorisul si labiile vaginului; toate acestea in numele lui Allah, fiindca Koranul si Legea Islamica le impune sa faca asta.
Sunt satul sa mi se tot spuna ca trebuie "fim toleranti cu alte culturi" si deci trebuie sa lasam Arabia Saudita si alte tari arabe sa isi foloseasca banii din petrol ca sa finanteze moschei si scoli islamice care raspandesc ura contra ne-musulmanilor in Australia, Noua Zeelanda, Regatul Unit, SUA si Canada. Si asta in timp ce nimeni care traieste in Arabia Saudita sau alte tari arabe nu are voie sa construiasca vreo biserica, vreo sinagoga sau vreo scoala religioasa, care sa invete lumea despre dragoste si toleranta....
Sunt satul sa mi se tot spuna sa imi reduc standardul de viata, pentru ca astfel sa lupt impotriva Incalzirii Globale, pe care nimeni n-are voie sa o dezbata.
Sunt satul sa mi se tot spuna ca consumatorii de droguri sunt de fapt bolnavi si ca trebuie sa ii ajut sa se trateze si sa platesc pentru stricaciunile pe care le fac. Oare cumva, vreun bau-bau urias i-a inghesuit pe o alee intunecoasa, le-a indesat praf de cocaina pe nas si le-a infipt vreun ac in vena, in timp ce ei tot luptau sa se opuna?
Sunt satul sa tot aud de atleti, artisti si politicieni bogati din toate partile, care vorbesc de greselile lor inocente, de greselile lor stupide de greselile lor din tinerete, cand de fapt toti stim ca singura lor greseala a fost ca au fost prinsi asupra faptului. Sunt satul de oamenii care cred ca au drept la orice, fie ei bogati sau saraci.
Sunt intr-adevar satul de oamenii care nu-si asuma responsabilitatea pentru vietile si actiunile lor. Sunt satul sa ii ascult cum invinovatesc Guvenul, sau discriminarile, sau orice altceva, pentru problemele lor.
Sunt de asemena satul
sa vad tineri si tinere, adolescenti sau abia trecuti de 20 de ani, care se "impodobesc" cu tatuaje si piercinguri, retezandu-si singuri sansele sa fie angajati undeva si apoi cersind bani de la Guvern.
Da, sunt al dracului de satul. Dar de asemenea sunt fericit ca am 74 de ani. Fiindca nu am sa ajung sa vad lumea pe care o fac oamenii astia. Imi pare rau doar pentru nepoata mea si pentru copiii ei. Multumesc Domnului ca-s pe drumul catre El si nu invers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu