NYIP

duminică, 31 ianuarie 2010

PROBLEME ÎN FAMILIA DOUGLAS


Michael Douglas a fost audiat de Curtea de apel din New York susţinându-şi fiul Cameron acuzat de trafic cu droguri săptămâna trecută şi care a pledat vinovat.
Cameron Douglas fusese arestat în August în urma unui raid al poliţiei în apartamentul său de la Big Apple's Hotel Gansevoort.
A fost arestat preventiv cu acuzaţia de posesie de methamphetamines şi cocaină cu intenţia de distribuire şi iniţial a fost pus sub arest la domiciliu în casa mamei sale din Manhattan.
Cu toate acestea, tânărul Douglas (31 de ani) a cerut prietenei sa-i aducă heroină într-o periuţă de dinţă electrică fiind depistat imediat. Reacţia poliţiei? A fost încarcerat imediat într-o instituţie corecţională.
El a pledat vinovat miercuri la prima înfăţişare la tribunalul din Manhattan iar vineri a compărut pentru a doua oară în faţa completului de judecată într-o audiere cu uşile închise.
Conform publicaţiei New York Daily News, tatăl său Michael Douglas a participat la audiere cu scopul declarat de a-şi salva fiul de la o posibilă condamnare de 10 ani.
Cameron a putut fi văzut în următoarele producţii:
# The Perfect Beat (2009) (V) .... DJ Mojo
# Loaded (2008) .... Rick
# Adam and Eve (2005) .... Adam
... aka National Lampoon Adam & Eve (USA: cable TV title)
# It Runs in the Family (2003) .... Asher Gromberg
... aka Family Business (UK: TV title)
# Yat goh hiu yan (1997) .... Giancarlo's Man

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu