NYIP

marți, 2 februarie 2010

JULIA ROBERTS - SURPRIZE DE VALENTINE'S DAY


Julia Roberts plănuieşte o zi mai "specială" soţului ei, Danny Moder, de Sfântul Valentin, mai exact o cină romantică şi un ... show de striptease.
Romanicul star de cinema din The Mexican nu mai are răbdare până în 14 februarie, dorinţa ei fiind de a-i reaminti iubitului soţ cât de frumoasă este încă după naşterea a trei copii şi aproape opt ani de căsnicie.
"Copiii vor merge la culcare la 19.30, aşa ca de Valentine's Day vom face ... tot ce ne vom dori şi ...simţi" declară starul american.
Ea îşi doreşte un romantism simplu dar atrăgător în acelaşi timp: "... o cină romantică după care vom merge acasă, vom bea un pahar de vin şi după aceeea .... ştiţi voi ... " a mai afirmat Julia, The Pretty Woman.

Actriţa a promis recent că nu mai doreşte alţi copii, ea fiind mai mult decât fericită cu cei trei. Starul "Pretty Woman" şi Danny Moder au doi gemeni, Phinnaeus şi Hazel, născuţi în 2004 iar în 2007 s-a născut şi al treilea copil Henry.
Fericita mămică a declarat revistei "OK" din Marea Britanie ca se va opri la aceşti 3 copii "... vrem să ne bucurăm de ei şi să participăm din plin la toate evenimentele ce le vor însoţi viaţa." Se pare că actriţa are o căsnicie fericită, în cei opt ani de căsătorie cu Danny Moder cuplul nu a lăsat să "transpire" nici o bârfă despre cea mai mică neînţelegere în cuplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu